Arkistoitu

Keksi metsässä -kilpailu lapsille

Jippolan sanomat

Mitä lapset keksivät metsässä ollessaan tai luontoa tarkkailemalla? Mitä puusta voisi tehdä, mutta ei vielä ole tehty? Tai millainen olisi unelmien leikkipaikka tai liikuntaväline, jossa toimintaidea tulee luonnosta tai raaka-aineena on puu? Keksi metsässä -kilpailussa lapset saavat olla pellepelottomia!

Kuva: ecstaticist Flickr Creative Commons

Keksi metsässä! on lasten innovaatiokilpailu. Kilpailuun toimitettavan idean tulee olla täysin lapsista lähtöisin. Ideoita voi löytyä metsää ja luonnon ilmiöitä havainnoimalla.

Kilpailun sarjat ovat Alle kouluikäisten sarja ja Alakoululaisten sarja. Kilpailuun voivat osallistua kokonaiset luokat tai varhaiskasvatusryhmät, mutta myös vähintään neljän lapsen pienryhmät.

Palkinnot alle kouluikäisten sarjassa:
1. palkinto Hirvi-ulkoleikkiväline, jousieläin, arvo 1 200 €, asennettuna sovittuun paikkaan. Lahjoittaja Lappset Oy. Jousieläin asennetaan koulun pihaan, yleiselle
leikkipaikalle tai muulle julkiselle paikalle. Siihen kiinnitetään voittajaryhmän tiedot.
2. palkinto 250 euron rahapalkinto voittajaryhmän käyttöön, lahjoittaja OP Pohjola.

Palkinnot alakoululaisten sarjassa:
1. palkinto Finno-jousikiikku, keinulauta, arvo 1 200 €, asennettuna sovittuun paikkaan. Lahjoittaja Lappset Oy. Keinulauta asennetaan koulun pihaan, yleiselle leikkipaikalle tai muulle julkiselle paikalle. Siihen kiinnitetään voittajaryhmän tiedot.
2. palkinto 250 euron rahapalkinto voittajaryhmän käyttöön, lahjoittaja OP Pohjola.

Kilpailutuotosten tulee olla perillä viimeistään keskiviikkona 30.4. klo 15.00.

Kilpailutuotos voi olla alkuperäinen teos tai aikuisten avustuksella tuotettavia valokuvia, video tai muu sähköinen materiaali, jossa kuvataan alkuperäinen teos ja/tai kerrotaan lasten idea, mieluiten lasten itsensä esittämänä.

Kilpailuun osallistutaan toimittamalla kilpailutuotos sekä lapsiryhmän kuva ja tiedot määräajassa Suomen Metsäyhdistykseen, joko sähköpostitse osoitteeseen anne.turunen@smy.fi tai postitse osoitteeseen Suomen Metsäyhdistys ry, Anne Turunen, Salomonkatu 17 A, 00100 Helsinki. Lapsiryhmästä tarvitaan seuraavat tiedot: koulun/päiväkodin/ryhmän nimi, lasten nimet ja iät sekä yhteyshenkilöopettajan/ohjaajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Lisätiedot: Keksi metsässä -kilpailu